KUSH JEMI NE?

“VIP SPORT” është media e parë sportive në Shqipëri, që përfshin jo vetëm informacionin online, por është njëkohësisht edhe web-tv, edhe revistë me botim mujor. “VIP SPORT” është media sportive me stafin më të madh dhe me më shumë eksperiencë në gazetarinë sportive. Një “krijesë” e re, për një standart të ri…