FOTO/ Frikë dhe ankth për pilotin e Kawasakit, motori merr flakë në pistë

Tom Sykes sheh tmerr me sy! Piloti i Kawasakit në garat me motorë për kategorinë.

MotoGP, Markez fiton Çmimin e Madh të San Marinos

  Spanjolli Mark Markez (Honda) fitoi Çmimin e Madh të San Marinos në MotoGP, gara.

MOTOGP, Doviciozo pronëson Çmimin e Madh të Anglisë

  Skuderia Dukati me Andrea Doviciozo fitoi Çmimin e Madh të Silverston në Angli në.

MotoGP, Markez fiton pole në Britani

  Spanjolli Mark Markez do të niset ne nesër nga pole position në Çmimin e.

MotoGP, kryevepër në Austri e Dovicizos

Andrea Doviciozo fitoi Çmimin e Madh të Austri, kategoria MotoGO. Është suksesi i tretë sezonal.

MotoGP, Markez fiton pole position në Austri

Mark Markez do të niset nga “pole position” në Çmimin e Madh të Austrisë, gara.