Shkak bëhet pandemia, UEFA anulon kampionatin e U-19 për meshkuj dhe femra

Komiteti Ekzekutiv i UEFA-s vendosi sot të anulojë Kampionatin Europian 2021 të grupmoshës U-19 për femra dhe meshkuj për shkak të pandemisë Covid-19 dhe efekteve të saj në organizimin e garave.

Në procesin e kësaj vendimmarrjeje, Komiteti Ekzekutiv i UEFA-s vë në dukje se, me kufizimet aktualeve të qeverive, udhëtimet e skuadrave dhe organizimi i këtyre mini-turneve do të ishin shumë të vështira.

Në të tillë situatë, duket se theksin kryesor e merr shëndeti para çdo aktiviteti, zyrtar apo jo që organizon UEFA, qoftë edhe me grupmoshat në futboll…

E.S./Vipsport.al/