Escort Paris porn tube porno porn porno amateur

Portieri i njohur, trajner te Luftëtari i Kategorisë së Tretë

 Luftëtari do të luajë në Kategorinë e Tretë dhe pjesë e skudrës do të jenë edhe ish-lojtarë që kanë luajtur në ekipet e Kategorisë së Dytë më parë, në Memaliaj, Tepelenë, Këlcyrë, Përmet, apo Delvinë e Sarandë, duke qenë se kanë qenë 18-20-vjeçarë kur skuadra garonte në Superiore apo në Kategorinë e Parë.

Mes të rikthyerve janë edhe Bizhga apo Gaba si dhe portieri Gërxholli, ndërkohë që numri i lojtarëve po shkon rreth 20, ndërsa pritet që të shtohet në ditët në vijim. Ndërkohë që trajner do të jetë Dritan Kristidhi, portieri i spikatur te Luftëtari në Kategorinë e Parë, si dhe ka punuar me Kombëtaret e moshave si trajner portierësh.

Ndërsa krahu i tij i djathtë do të jetë Mustafa Hysi që është edhe drejtor në AF Luftëtari. Në Gjirokastër është siguruar buxheti prej 100 milionë lekësh, por edhe donator të ndryshëm gjirokastritë dop të jenë afër skuadrës bluzi…

E.S./Vipsport.al/