Escort Paris porn tube porno porn porno amateur

Papa zëvendësues e Fili në stol, Botoshani mundet në shtëpi

 Sot janë luajtur edhe ndehsjet e elitës në Rumani dhe në fushë ka zbrotur edhe skuadra e Botoshanit, e cila në fushëne  vet ka pësuar disfatë nga Fc Argesh. Në radjët e skuadrës së Botoshanit luajnë edhe dy shqiptarë, Enriko Papa dhe Realdo Fili.

Papa ka luajtur si zëvendëuses në këtë ndeshje, ndonës evjen nga dëmitmi dhe është duke kapur formën e vete më të mirë. Ndëkrohë që Realdo Fili ka qenëndruar në stol.

Me këtë humbje, skuadra e Botoshnait ndodhet në vendin e dhjëtë, ndërsa humbja e sotme me skuadrën e vendit të vendit mund të ndërlikojë poiztat dhe skuadra e dy shqiptarëve mund të jetë këtë seozn në grupin e ekipebve që do të luftojnë për ,mbijetesë dhe jo për Europën.

E.S./Vipsport.al/