Escort Paris porn tube porno porn porno amateur

Hebaj më larg Shkëndisë së Tetovës, piketohen të tjerë bombera

Pak ditë më parë qarkulluan zëra në media se Rubin Hebaj do të firmoste me skuadrën e  Shkëndisë së Tetovës. Në fakt ka pasur një pëlqim nga të dyja palët, por që duket se akordi mungon mes palëve.

Nga sa bëhet e ditur, skuadra tetovare ka synuar të tjerë lojtarë sulmues, madje po sheh në Superioren tonë, por edhe në Kosovë apo dhe lojtarë të huaj duke qenë se ambiciet janë për më shumë për të zëvendësuar Valon Ahmedin e larguar pak javë më parë.

Shkëndia synon që të përforcohet edhe në linjën e djathtë, ndërsa duket se tetovarët tashmë janë edhe më larg Hebajt, pasi synimi është që të afrojnë një lojtar që të bëj diferencë të madhe në Maqdoninë e Veriut, por të jetë lojtar me eksperiencë edhe për Europën.

E.S./Vipsport.al/