Escort Paris porn tube porno porn porno amateur

Dede justifikohet: Tri herë s’e kam ndërtuar unë Tiranën, ndarja nga mospërputhja e ideve me Halilin

Nevil Dede ka folur për herë të parë si ish-trajner i Tiranës. Madje, ai tregon edhëe të vërteta të ngjarjeve që kanë ndodhur së fundmi, duke e detyruiar atë që të marrë këtë vendim si para ndeshjes së sotme me Laçin. “E para, në të tri herët nuk e kam bërë unë skuadrën dhe nuk kam qenë vendimmarrës për zgjedhjet. Nuk vajta te Tirana nga rruga, isha i mirëpaguar, drejtoja një ekip kombëtar, president kisha Dukën dhe mendova se për zhvillimin e Tiranës dhe karrierës, të nisja një projekt të ri. Mendoja se njerëzit ndryshojnë, reflektojnë e përmirësohen”.

“Nuk është e vërtetë që kam pasur takim dje. E vërteta është e tillë që ne kemi punuar që pas derbit me skuadrën. Na mungonte vetëm Batha, ishte mungesë super e rëndësishme, përveç tij edhe Çelhaka, Sasraku është larguar me mirëkuptim të klubit një ditë para ndeshjes me Laçin, kjo është pasqyra e skuadrës që kisha. Në këtë kuadër u munduam ta përgatisim sa më mirë me çunat, mendova se grupi do të ishte i bashkuar e harmonik dhe kështu ndërtuam ekipin, unë bëra zgjedhjet e rmia, në fund fare, në diskutim me presidentin tha nuk ka jam dakord me këto zgjedhje kam frikë. Kanë qenë Batha e Osmani aty, në fund fare i thashë që më mirë në kundvështrimin tim, në anën profesionale e veprojmë kështu, unë jam punëmarrës, më mirë të tërhiqem, e ju të vazhdoni me strategjinë që mendoni më mirë. Në fund fare iu mendoj të mirë e të mirëqenë njerëzit që investojnë. Halili më tha që do të jemi miq gjithmonë, nuk shkojmë në të njëjtën linjë të mendimit për përmirësimin e lojatrëve”.

“Unë kam vajtur te Tirana për të zhvilluar, për të dhënë frymëmarrje, akademisë mbi të gjitha dhe klubit, mendoja se do të gjeja lojtarë të mirë dhe i kam gjetur, kemi pasur probleme me dëmtimet dhe mungesat. Po mendoja se do të ishim të fortë e kompetitivë, unë kam mendim ndryshe nga klubi, edhe pse kontrata ka qenë dyvjeçare. Nuk kam asgjë, unë kam vajtur për të zhvilluar veten dhe nëpërmjet vetes do i jepja një kundvështrim progresist klubit që në një të ardhme të afërt të bëhej një klun edhe më i pasur”.

“Asnjëherë përveç sot, edhe sot kishet në mungesë të theksuar besimi që nuk e mendonte si unë, kjo është e vërteta, unë nuk dua të bëhem precedent, dua të respektoj klubin, jeta vazhdon.”

“Unë i kam menduar dhe kanë qenë të detyruara në bazë të lojtarëve dhe numrit të lojtarëve që kam pasur. Sot zgjedhjet ishin më të thjeshta e të sakta përballë këtij kundërshtari”.

“Nevil Dede nuk është më i madh se Tirana, akademia dhe ata që e mbështetin, populli bardheblu është më i madh se çdo gjë tjetër, aseti më i madh është tifozeria, edhe akdemia mendoj se duhet të zhvillohet, investimet janë të mëdha, kemi edhe të huaj që janë pjesë e kombëtareve, porn ë fund mendoj se duhet që t’u japim hapësira lojtarëve tanë”, -tha Dede mes të tjerave.

“Unë jam krenar për çdo lojtar që kam stërvitur atje dhe nuk më ka zhgënjyer askush nga ata, pastaj është perceptim se kush mund të zhvillohet më shumë, Muçi, Ismajlgeci apo Çelhaka, apo ndohkush që vjen nga jashtë. Ky është këndvështrimi, janë strategji të atyre që zhvillojnë.”

“Nuk flasim të njëjtën gjuhë dhe të njëjtin mendim për zhvillimin e një klubi, mendova se me dy vite kontratë do të bëhet afatagjatë, por, kur mendohet kështu, bashkëpunimi vazhdon dhe falënderojë klubin që më dha mundësinë dhe unë u bëra trajner për herë të tretë”.

Mendoja gjithmonë që njerëzit ndryshojnë, reflektojnë përmirësohen e ndërtojnë projekte e staretegji të reja, por nëse mungon besimi, barazia e çdo mardhënie edhe kur ndërton familje, mbaron bashkëpunimi, nëse ai të ka marrë në punë nëse gjatë rrugës ka humbur besimin, nuk është urrejtje”

“E ndoqa me shuëm tifozllëk dhe besoj se duhej ta fitonim ne, ne gjykimin tim”, – tha Dede në fund të prononcimin e tij në “Supersport”.

 

 /Vipsport.al/