Escort Paris porn tube porno porn porno amateur

COVID prish punë për Barcelonën, katalanasit të detyruar të shtyjnë datën e zgjedhjeve

Barcelona është në pritje të zgjedhjeve për të përcaktuar presidentin e ri të klubit duke qenë se pas dorëheqjes së Bartomeut, katalanasit drejtohen nga i përkohshmi, Karlos Tuskets. Data e zgjedhjeve ishte përcaktuar 24 janari, mirëpo COVID ka ndërhyrë edhe këtu.

Kjo pasi rastet në Katalonjë po rriten dhe qeveria katalunase dhe përfaqësuesit e klubit pas një mbledhje, vendosën ta shtynin datën në një tjetër moment që ende nuk është përcaktuar.

Një opsion ishte edhe votimi me postë, megjithatë në këtë pikë do të kërkohej ndryshimi i statusit të klubit. /VipSport.al/