sex hikayeleri porno izle kartal escort ankara escort antalya escort

Mbledhja në Federatë me trajnerët kombëtarë, diskutim për talentet

Ditën e sotme në Federatë është zhvilluar një mbledhje mes trajnerëve kombëtare në lidhje me talentet shqiptarë. Sekretari i Përgjithshëm i Federatës, Ilir Shulku ka kërkuar që të ketë një komunikim mes të gjitha palëve për të pasur një dokumentim të të dhënave deri në detaje për çdo talent.

Gjithashtu, në mbledhje është kërkuar edhe koordinimi me klubet, të cilat janë ato që vihen në kontakt dhe bëjnë punën më të madhe për formimin e një futbollisti.

Kështu, nga mbledhja kuptohet se kërkohet ndryshimi i një strategjie, në mënyrë që të ketë më shumë bashkëpunim mes palëve dhe në fund të ketë më shumë efikasitet për të rinjtë. /VipSport.al/