sex hikayeleri porno izle kartal escort

Miqësore edhe në Gjirokastër, Novi konfirmon kundërshtarin dhe kërkon rifillimin

Në Gjirokastër kanë nisur stërvitjet, ndërsa slot skuadra bluzi do të luajë një test me ekipin e Këlcyrës së Kategorisë së Dytë dhe që në gjirin e vet ka shumë his-ë të Luftëtarit. Një gjë të tillë e zbulon Neritan Novi në një lidhje me “Fan Zone”, që konfirmon se në këto momente do të luajnë një takim miqësor.

“Lojtarët kanë dalë në fushë për të zhvilluar një ndeshje miqësore me Këlcyrën dhe jemi në zonë të gjelbër. Kemi kryer tampona dhe jem në rregull, e për këtë arsye duhet të përgatitemi për kampionatin, – tha Novi fillimisht.


“Ndeshja miqësore është pa gjyqtarë, edhe pse i kemi kërkuar na kanë refuzuar pasi duan të respektojnë rregullat. Lojtarët mezi e kanë pritur këtë ndeshje pasi kanë dy muaj pushime. Kanë marrë ngarkesë gjatë kësaj kohe dhe po presin me padurim për të zbritur në fushë”.

E.Saliu/Vipsport.al/