Nuk i shtriu dorën FSHF-së, kryebashkiaku i Këlcyrës dy rroga për ekipin

Duket se klubet e Bashkisë nuk kanë ndërmend që të presin dhurata nga FSHF. Këlcyra e Kategorisë së Dytë do të marrë dy rroga njëherësh, që rrallë ndodh për një ekip të Kategorisë së Dytë.

Është vetë kryebahskiaku Klemend Ndoni, ai që po mban gjallë sportin në qytezën e vogël në jug të Shqipërisë dhe që po e ndihmon që të synojë edhe të ngjitet në Kategorinë e Parë, çka do të ishte me të vërtetë historike.

Në një potsim në “Facebook”, në faqen zyrtare të Këlcyrës lajmërohet se lojtarët kanë gati dy muaj rroga për të marrë. Ja postimi i pak minutave më parë në faqen e klubit të Kategorisë së Dytë…

Erjon Saliu/Vipsport.al/