VIDEO/ De Bryjne stërvitet me fëmijët në këmbë, nuk ndalojnë të qeshurat

Gjatë këtyre ditëve kur duhet të rrinë në shtëpi të izoluar, futbollistëve u lind detyra e vështirë të ruajnë formën fizike brenda mureve të shtëpisë. Jo gjithmonë kushtet janë të duhura për të forcuar muskujt, por Kevin De Bryjne ashtu si edhe në fushë, gjithmonë e gjen një zgjidhje.

Belgu ka vendosur “të kalisë” muskujt e këmbëve me dy fëmijët e tij. De Bryjne i ka vendosur në këmbët e tij dhe provon t’i ngrejë disa herë, me fëmijët që nuk ndalen së qeshuri. Videon e ka publikuar mesfushori në “Instagram”. /vipsport.al/