Disiplina i toleron sërish dhe mjaftohet me paralajmërime, Tirana u drejtohet tifozëve: Mos na dëmtoni!

i Disiplinës kur bëhet fjalë për dënime, duket se selekton skuadrat dhe këtë e vërtetojnë edhe dënimet. Për tre shishe ujë që janë hedhur në Korçë për shembull, pak javë më parë, Skënderbeu u dënua. Ka ndodhur kështu edhe me ekipet e tjera.

Ndërsa nuk ndodh kështu me Tiranën. Madje, edhe pse bëhet fjalë për një rast të përsëritur. Komisioni i Disiplinës në vendimet ë ka zbardhur dje, ka marrë në shqyrtim edhe atë q ndodhi në sfidën Tirana-Bylis, por ka dalë vetëm me një: “Paralajmërim dhe në rast përsëritje Tirana do të dënohet”.

Në fakt ky është një rast i përsëritur, por Komisioni i Disiplinës e ka kaluar si pa e vënë re, nuk dihet me apo pa dashje, por kur bëhet fjalë për dënime, ato nuk duhet ë të jenë selektive, kushdo që të jenë ekipet, me apo pa emër…

Ndaj edhe Tirana, sot u është drejtuar tifozëve, duke i kërkuar që të distancohet nga veprimet e dhunshme, në mënyrë që të mos dëmtohet klubi, ashtu si edhe ka ndodhur disa herë…

/Vipsport.al/

mersin bayan escort mersin escort konya escort eskişehir escort bayan