Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

Tmerr pa fund për Kafu, pas tragjedisë e akuzojnë edhe për lidhje me terroristë

Ish-mbrojtësi brazilian Kafu po kalon një periudhë të tmerrshme të jetës së tij, pasi po vuan nga ngjarje negative që vijnë njëra pas tjetrës. Futbollisti i cili pjesën më të madhe të karrierës e kaloi në radhët e Romës dhe Milanit, vuajti pak kohë më parë ndarjen nga jeta në mënyrë të papritur të djalit të tij 30-vjeçar, ndërsa tani e kanë përfshirë në një çështje gjyqësore duke e akuzuar për lidhje me terroristë.

Policia po heton një grup terrorist brazilian, PÇ dhe emri i Kafu ka dalë në mes të hetimit. Pas arrestimit të llogaritarit të këtij grupi, janë zbuluar edhe raportet financiare të terroristëve dhe rezulton se Kafu i janë kaluar disa shuma pasi ka shitur banesa dhe prona në shtetin e San Paolos.

Ish-futbollisti natyrshëm ka përgënjeshtruar gjithçka. “Janë lajme false. Nuk di nga del kjo histori meqë nuk kam asnjë pronë në atë zonë”, tha ai, duke refuzuar akuzat që janë ngritur për bashkëpunimin me këtë grupim.

Për shkak të telasheve financiare disa muaj më parë, Kafu mbylli një kompani menaxhimi futbollistësh, ndërsa po përpiqet që të shlyejë miliona euro borxhe që ka bërë në vite. /vipsport.al/