Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

Shqipëria U17 planifikon miqësore, afrohen futbollistë nga ligat më elitare në Europë

Shqipëria U17 do të zhvillojë dy ndeshje miqësore përballë Malit të Zi ku fillimisht do të luajnë në datën 13 tetor dhe më pas në datën 16 tetor. Në prag të këtyre takimeve, trajneri i U17-ës Elvin Beqiri ka publikuar listën me futbollistët e grumbulluar dhe që do të vihen në urdhrat e tij dhe do të grumbullohen në Shkodër..

Bie në sy fakti se nga 24 futbollistët e grumbulluar, ka futbollistë nga kampionatet më elitare në Europë, si Anglia, Italia, Spanja apo edhe Gjermania. Një numër i pakët është i talenteve nga kampionati shqiptar, teksa të gjithë futbollistët janë të moshës 15 dhe 16 vjeç.

Nga këto dy ndeshje miqësore që zhvillohen këto ditë, Beqiri do të ketë mundësi që të përzgjedhë futbollistët më të mirë në gjendje dhe t’i ketë të gatshëm për turneun zyrtar të U17-ës që zhvillohet në muajin nëntor.

Lista: