Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

Sherr online, gruaja e Runit zë në kurth atë të Vardit dhe “The Sun”: U shiti të dhëna mbi jetën time

Një zënkë e pazakontë ka shpërthyer në rrjetet sociale mes Kolin Runi, bashkëshortes së ish-kapitenit të Anglisë, dhe Rebekah Vardi, gruas të sulmuesit të Leister. Akuzat nuk janë edhe aq të lehta, pasi bëhet fjalë për shpërndarjen e informacioneve të jetës së saj private në tabloide.

Në rrjetet sociale, Kolin nuk ka ngurruar të akuzojë hapur. “Më në fund ia dola t’i shkoj deri në fund. Për shumë kohë, dikush të cilës i besoja dhe që i lejova të më ndiqte në profilin tim Instagram, ka informuar “The Sun” për hisoritë dhe postimet e mia private. Shumë informacione mbi mua dhe familjen time kanë dalë pa lejen time. Por kisha një dyshim dhe për ta vërtetuar kisha një ide. Bllokova të gjithë nga historitë në Instagram përveç një llogarie. Dhe pastaj postova historitë false, për të parë nëse përfundonin te “The Sun”. Vetëm një adresë i kishte parë, ishte Rebekah Vardi”, shkruante Kolin Runi në postimin e saj të gjatë ku shpjegonte kurthin që kishte ngritur.

Një postim i tillë fillimisht detyroi “The Sun” që të fshinte me shpejtësi një lajm që kishte bërë se familjes Runi i ishte përmbytur shtëpia, pasi ai ishte një lajm që Kolin Runi e kishte trilluar për të zënën në kurth Rebekah Vardin. “Është e trishtueshme që dikush të cilit i kam besuar më ka tradhtuar për para apo për të mbajtur lidhje me shtypin”, ishte akuza e Kolin Runit.

Nuk vonoi përgjigja e Rebekah Vardit, e cila u justifikua për gjithçka. “Jam me pushime, jam shtatzënë dhe nuk di as pse duhet të rri të shkruaj. Nuk më nevojiten paratë, pse ta bëja një gjë të tillë? Në vitet e fundit shumë persona kanë hyrë pa lejen time në adresën time në Instagram. Më vjen turp edhe që duhet të justifikohem. Duhej të më telefonoje herën e parë kur kishe këto dyshime”, ishte postimi i zonjës Vardi si kundërpërgjigje ndaj akuzave që kanë bërë xhiron e rrjeteve sociale. /vipsport.al/