Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

Kastrioti i Superiores bëhet bashkë në një…foto

Kastrioti i pjesës së dytë të sezonit të shkuar ishte një ekip që pati një ecuri prej pretendenti. Me trajnerin Bledar Devolli në krye, por edhe me një grup lojtarësh të talentuar, disa që u bënë të njohur në Krujë, e disa të tjerë me eksperiencë në Superiore nga tregu vendas dhe i huaj, krutanët i shkuan shumë afër mbijetesës.

Por, lojtarët janë mbledhur dhe në një foto që kanë postuar së fundmi bine në sy titullarë të sezonit të shkuar, mes tyre Edison Ndreca, Dajan Shehu, Herald Marku, Julian Shehu, Patrik Bardhi, Erstil Ymeri por edhe të tjerë lojtarë që kontribuan vjet me krutanët.

Kastrioti i këtij sezoni në Kategorinë e Parë ka kualitete, e madje është në vend të dytë dhe ka 4 pikë në dy javë ë janë zhvilluar deri më tani dhe synon që të rikthehet në elitë…

E.S./Vipsport.al/