Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

I dëshiruar nga Shqipëria dhe Kosova, sulmuesi shqiptar bëhet pjesë e të rinjve të Gjermanisë

Mërgim Berisha është një sulmues shqiptar për të cilin interes të lartë ka pasur edhe nga Shqipëria dhe Kosova. Të dyja federatat kanë pasur dëshirën ta kenë pjesë të tyren.

Mirëpo, lojtari gjithnjë nuk ka kthyer një përgjigje përfundimtare, duke lënë të hapura mundësitë. Kjo edhe sepse, ëndrra e tij është të aktivizohet me Gjermaninë. Së fundmi, 21-vjeçari ka marrë ftesën e Gjermanisë U 21.

Sulmuesi i cili është në pronësinë e Salzburg, por aktivizohet me skuadrën e Altak në Austri, duket se me paraqitjet e tij ka fituar vëmendjen e Gjermanisë, e cila e ka grumbulluar për dy ndeshjet e radhës ndaj Spanjës dhe Bosnjes. Kështu, futbollisti tashmë duket se e ka ndarë mendjen për të ardhmen e tij, edhe pse ka ende mundësinë e përzgjedhjes. /Egi Çabeli-VipSport.al/