Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

Zyrtare / Numri i të huajve dhe Kamza, Kategoria e Dytë shtyhet me një javë

Kategoria e Dytë është shtyrë dhe do të nisë pas një jave, pra të dielën e ardhshme dhe jo pas dy ditëve siç edhe ishte planifikuar pak ditë më parë.

Me sa duket, në FSHF nuk e kishin menduar që skuadra e Kamzës do të organizohej, jo vetëm kaq, por edhe disa skuadra të tjera që kanë marrë pjesë në Kategorinë e Dytë sezonin e shkuar, apo dhe ekipe “B” mund të mos marrin pjesë.

Ndaj edhe Sektori i garave këtë periudhe e ka pasur të domosdoshëm që të rregullojë grupet për një ndarje të barabartë. Por, jo vetëm ka pasur ndikime dhe numri i lojtarëve jashtë Qarkut.

Kjo bëri që të prisheshin edhe planet në radhët e skuadrës së Tomorit, e jo vetëm kaq, por edhe të largoheshin trajneri bashkë edhe me tetë afrimet që Marjol Miho kishte bërë disa ditë më parë.

E.S./Vipsport.al/