Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

VIDEO/ Mungonte në autobus, Reja kthehet dhe merr Gjasulën nga intervista

Një moment i cili mund të konsiderohet qesharak është regjistruar gjatë intervistës së Klaus Gjasulës. Mesfushori, i cili ishte protagonist i një ndeshje shumë të mirë dhe me personalitet në rolin e tij të në fushë, teksa po shpjegonte përshtypjet për fitoren ndaj Islandës, është thërritur nga trajneri Reja pasi autobusi ishte bërë gati për t’u nisur.

Reja është afruar te lojtari duke i kërkuar të mos fliste më pasi duhej të largohej. Gjasula, ashtu si edhe në fushë i është përgjigjur menjëherë urdhrave të trajnerit italian, ndërsa kërkoi falje për nxitimin duke u shkëputur me stil nga intervista.

Gjasula në këtë ndeshje është vlerësuar si një nga më të mirët në fushë për Shqipërinë, teksa nuk munguan vlerësimet edhe nga Reja, megjithatë italiani edhe pse e kishte një nga më të besuarit në fushë, nuk i toleroi vonesën për në autobus.  /Egi Çabeli-VipSport.al/