Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

Vetëm një mungesë në Korçë, Shkëmbi sot kërkon të rikthehet te fitorja

Teuta është nisur që dje drejt qytetit të Korçës, aty ku sot në orën 16:00 do të luajë me vendasit e Skënderbeut. Durrsakët në këtë sfidë do të jenë më të plotë se në takimet e tjera, e madje trajneri Blendi Shkëmbi do të ketë mundësinë që të hedhë në fushën e lojës 11-shen më të mirë.

M mungesa e vetme do të jetë ajo e Fabjo Beqajt që nuk është rikuperuar, ndërsa Çyrbja e Kallaku tashmë janë gati për të dhënë më të mirën e tyre në transfertën korçare.

Durrsakët kanë dy javë që u mungon fitorja, ndaj edhe në sfidën e sotme në Korçë ata do të synojnë që të mos dalin pa pikët e plota, aq më tepër që edhe synimet këtë sezon, nisure dhe nga merkato janë madhore.

E.S./Vippsort.al/