Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

U kritikua nga ultrasit, replika e Bernadeskit: Për mua të gjithë tifozët e Juventusit janë njësoj

Në ditët e fundit, ambienti i Juventusit nuk është i qetë në lidhje me zhvillet që kanë ardhur nga ultrasit e skuadrës, të cilët u ndaluan nga policia. Arsyeja e arrestimit ishte për shkak të implikimit të tyre në organizata kriminale, ndërsa së fundmi kishin kërcënuar edhe klubin e Juventusit në lidhje me biletat.

Kështu, drejtuesit e bardhezinjve patën kurajën të denonconin ultrasit teksa tashmë një pjesë e tyre janë pas hekurave. Ndërkohë, nga ultrasit kritika kishte marrë edhe sulmuesi Federiko Bernadeski, i cili në fundin e ndeshjes, bluzën e tij e kishte dhuruar në një tjetër sektor të stadiumit dhe jo pas portës. Përgjigja e italianit ishte e thjeshtë, ndërsa u shpreh se për atë tifozët e Juventusit janë të gjithë njëlloj dhe nuk ka diferencime.

“ Për mua tifozët janë të gjithë njësoj, të denjë dhe të rëndësishëm. Lexoj që ultrasit më kanë akuzuar se kam hedhur fanellën në një tjetër sektor. Dua të jem i qartë. Kur kam mundësinë të falënderoj fansat duke i dhënë bluzën nuk bëj ‘politikë’, as llogari se cili grupim është më i mirë. Për mua tifozët e Juves të cilët na mbështesin, kritikojnë, këndojnë dhe na vërshëllejnë janë të gjithë njësoj. Të rëndësishëm, sepse ajo çfarë na bashkon nuk është emri i grupimeve, por pasioni dhe ngjyrat bardhezi. Pjesa tjetër janë vetëm fjalë”, u shpreh Bernadeski.