Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

Tre futbollistë të Skënderbeut largohen dhe firmosin në Kategorinë e Parë

Skënderbeu kishte një organikë të mbipopulluar gjatë fazës përgatitore, por edhe në javët e para edhe për shkak se përgatitjet nisën me vonesë. Për t’iu dhënë mundësinë të gjithë atyre lojtarëve që ishin dëshirë të provoheshin, trajneri Ilir Daja afroi edhe futbollistë që kanë luajtur si të huazuar në ekipet e Qarkut të Korçës, në Kategorinë e Parë dhe të Dytë.

Por, edhe nga skuadra U-19 që në Superiore ka qenë në nivele të larta dhe ka shërbyer me talente në ekipin e parë, ku Jorgo Pëllumbi tashmë është titullarë dhe pjesë e Shpresave U-21.

Por, korçarët kanë huazuar tre futbollistë dhe bëhet fjalë për sulmuesit Paolo Ivani si dhe Flavio Demollari, por edhe mbrojtësin e ri, shtatlartin Bruno Isufi.

Të tre korçarët që kanë dalë nga moshat e bardhekuqve, do të jenë pjesë e skuadrës së Devollit në Kategorinë e Parë, ku natyrisht do t’i japin “një dorë” fqinjëve, por edhe do të fitojnë më shumë eksperiencë në aspektin personal.

E.S./Vipssport.al/