Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

Renditja e FIFA-s/ Franca ngjitet në vendin e dytë, Gjermania përfundon në vendin e 16

Renditja e re e FIFA-s nuk ka sjellë ndryshim në kryesimin e klasifikimit, aty ku e para mbetet Belgjika. Ndërkohë, dy fitoret që Franca mori ndaj Shqipërisë dhe Andorrës, e kanë ngjitur në vendin e dytë në klasifikim ndërsa në vendin e tretë ka zbritur skuadra e Brazilit.

Renditja e dhjetë skuadrave më të mira në Europë vazhdon me Anglinë dhe Portugalinë në vendin e katërt dhe të pestë, ndërkohë që më pas vazhdojnë Uruguai, Spanja, Kroacia, Kolumbia dhe Argjentina. Vazhdon të zhgënjejë Gjermania e cila ka humbur një tjetër pozicion dhe tashmë e sheh veten në vendin e 16.

Ky vend, mbahej nga Italia e cila ka përmirësuar diçka në renditje dhe tashmë e sheh veten në vendin e 15. Bie në sy që para Gjermanisë dhe Italisë gjenden skuadra si Danimarka, Meksika apo Zvicra ndërkohë që e 13 renditet edhe Holanda. /Erjon Allaraj-VipSport.al/