Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

Lerda: Goli në fund tronditje, duhej ta zgjidhnim më parë. Të punojmë për derbin

Trajneri i Partizanit, Franko Lerda, e ka cilësuar barazimin e sotëm si një duel të cilin ekipi i tij duhet ta kishte zgjidhur më mirë. Në SuperSport pas sfidës ai ka deklaruar se skuadra duhej ta kishte mbyllur më parë ndeshjen dhe se kishte pësuar një tronditje me atë gol në minutat e fundit.

“Ishte një ndeshje që mund ta zgjidhnim më mirë. Mund të shënonim golin e dytë dhe e bëmë në fakt, por gjyqtari e anuloi për pozicion jashtë loje. Për mua nuk ishte. Patëm rast edhe me Braun, por kështu e ka futbolli. Nëse nuk bën këto raste, ndodh edhe ajo që ndodhi në mbrojtje.

Në Europë kemi luajtur me 4, por ardhja e Boldor ka bërë që të luajmë me 3. Mund të luajmë me të dyja rreshtimet, por nuk është kjo arsyeja e paraqitjes sot. Duhet parë edhe entuziazmi i skuadrës.

Duhet të punojmë shumë në aspektin psikologjik. Një gol i pësuar në fund është një tronditje. Duhet të punojmë gjatë javës në aspektin psikologjik. Të karikojmë bateritë për derbin”, tha Lerda.