Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

Kategoria e Dytë rrezikon të shtyhet, pritet mbledhja e Komitetit Ekzekutiv për lojtarët e “huaj”!

Ndonëse kalendari nuk është hedhur ende dhe pritej që të “zbardhej” këtë javë për startin e Kategorisë së Dytë, që sipas informacioneve paraprake niste të dielën e kësaj fundjave, me shumë gjasa mund të shtyhet starti i saj edhe për një javë.

Nga sa bëhet e ditur janë disa problematika dhe nuk dihet, nëse Kamza merr pjesë ose jo. Apo klubet që janë ngjitur nga Kategoria e Tretë në të Dytën i plotësojnë kushtet që u janë lënë në lidhje me infrastrukturën apo jo…

Por, çështja kryesore është ajo e lojtarwve jashtë qarkut, nëse do të lejohen ekipet që të kenë sipas dëshirës, apo do të ketë një numër të kufizuar. Me sa duket, ashtu si me Kategorinë e Parë, edhe klubet e Kategorisë së Dytë janë në ankth për startin e sezonit të ri futbollistik 2019-2020.

E.S./Vipsport.al/