Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

I jepte hamburger falas kur Ronaldo ishte i varfër, zbulohet “bamirësja”

Zbulohet bamirësja e cila i jepte Kristiano Ronaldos hamburger falas në vitet kur ky i fundit ishte i varfër dhe praktikisht bashkime disa shokë luteshin për ushqim para restoranteve. Një grua portugeze është identifikuar si një nga personat që kishte ndihmuar futbollsitin në ato vite ku ai pranoi se ishte lutur për ushqim pasi familja ishte në vështirësi të mëdha financiare.

Ylli i futbollit, tashmë një nga sportistët më të pasur në botë, në një intervistë të dhënë në Angli lëshoi një apel publik për punonjëset e McDonalds që e kishin ndihmuar me ushqime në ato vite, duke i ftuar në Torino.

Sot, portugezja Paula Leca pranoi për mediat vendase se kishte qenë një nga punonjëset në ato vite. “Ata do të vinin para restorantit tonë dhe kur kishin mbetur hamburger, menaxheri na lejonte ne t’ua jepnim. Një nga ata ishte Kristiano dhe ishte më i turpshmi nga të gjithë. Ndodhte thuajse ccdo natë, gjatë gjithë javës.

Ia kisha thënë djalit tim këtë por mendoi se tallesha, pasi nuk kishte mundësi që mamaja e tij t’i kishte dhënë ndonjëherë hamburger Kristiano Ronaldos. Bashkëshorti im e dinte pasi vinte shpesh të më merrte në punë dhe e ka parë atëherë. Fakti që e ka treguar pas kaq shumë vitesh, tregon se sa person i përulur është. Tani të paktën njerëzit e dinë se nuk është një trillim”, tha ajo, duke konfirmuar se do të pranonte me kënaqësi ftesën e Ronaldos. /vipsport.al/