Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

FSHF i plotëson Luftëtarit kërkesën e parë, nuk dorëzohen për gjyqtarin

Luftëtari do të luajë nesër më Turbinën dhe është vetë Federata Shqiptare e Futbollit që ua ka pranuar kërkesën bluzinjve duke lejuar që ndeshjen e kthimit të Kupës së Shqipërisë ta zhvillojnë nesër në stadiumin e  tyre në orën 14:00.

Kujtojmë që sfida e parë e Kupës së Shqipërisë në Cërrik përfundoi 0-1. Duhet theksuar se  bluzinjtë kanë bërë edhe një tjetër kërkesë, të cilën e kanë ripërsëritur dhe nuk heqin dorë që gjyqtari Olsid Ferhataj nga Patosi të mos i gjykojë më në asnjë ndeshje në vijim.

Drejtuesit bluzi kanë mbetur mjaft të indinjuar, pasi sipas tyre penallti që gjyqtari Ferhataj ka dhënë në ndeshjen me laçin ka qenë e qëllimshme për t’i dëmtuar gjirokastritët.

E.S./Vipsport.al/