Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

Flamurtari e ka detyrim fitoren, Sadedini në hall me Laçin

Flamurtari luan një ndeshje delikate me skuadrën e Laçit të cilin e pret në stadiumin Flamurtari. Kuqezinjtë i kanw bërë një nisje mjaft të dobët këtij sezoni, madje kanë 0 pikë në katër javë.

Nisja me vonesë e përgatitjeve dhe merkato ku erdhën dhe u larguan shumë lojtarë ka ndikuar, por duket se mospasja e rezultateve kanë vënë në hall edhe stafin dhe trajnerin Sadedini. Ky i fundit duhet që të fitojë patjetër dhe të mundë kurbinasit, ndryshe rrezikon stolin.

Flamurtari, aktualisht ndodhet në vendin e fundit, madje ka 0 pikë, por diferenca me ekipet e tjera nuk është e parikuperueshme, aq më tepër që kanë kaluar vetëm katër javë. Por, në Vlorë nuk duan që të rrezikojnë, aq më tepër që skuadra ka edhe elementë cilësorë…

E.S./Vipsport.al/