Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

Ekskluzive/ Panuçi te Shkëndija? Klubi shqiptar përgënjeshtron: Spekulime dhe thashetheme, ruajmë standardin

Kristian Panuçi është lakuar së fundmi si trajneri që mund të marrë drejtimin e Shkëndijës së Tetovës. Emri i ish-trajnerit të Kombëtares, shihej si pasuesi i Qatip Osmanit ndërkohë që edhe në Greqi po presin për Panuçin. “VipSport.al” është interesuar pranë zyrave të klubit të Shkëndijës në lidhje me këtë çështje dhe ka marrë një përgjigje zyrtare.

Zyra për shtyp, konfirmon për “VipSport.al” se gjithçka janë thashetheme dhe vetëm spekulime ndërkohë standardi i klubit është që të komunikohet gjithçka në kohë reale, ashtu siç ka ndodhur në vazhdimësi.

Përgjigja e klubit:

“Shkëndija nuk komenton spekulimet dhe thashethemet në media dhe opinion, pasi për gjithçka zyrtare klubi ruan standardin ta komunikon në kohë reale përmes kanaleve të KF Shkëndija”, Zyra për Marrëdhënie me Publikun e KF Shkëndija”.