Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

Dermaku: Luajtëm me zemër, për mua është një ëndërr, tre pikë të rëndësishme

Mbrojtësi Kastriot Dermaku është shprehur se ishte një ndeshje e vështirë, por skuadra luajti me zemër. Në prononcimin për Supersport, Dermaku ndër të tjera tha se tre pikët janë shumë të rëndësishme, një ëndërr për të.

“Probleme në mbrojtje? Kishim mundur të bënim më mirë, ishte lojë e vështirë, luajtëm me zemër. Dhe kjo është rruga e duhur për të mbërritur larg.

Ka qenë një moment ku kishim eufori dhe nuk ishim të rregulluar në fushë, por kur luan me zemër shënon dhe të vinë mundësi më shumë. Festa? Po, ka qenë një moment shumë i mirë për mua, është një ëndërr, tre pikë me shumë rëndësi”.