Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

Berluskoni i pamëshirshëm ndaj Milanit: Këtë skuadër Monza ime e mposht 3-0

Sukseset e Milanit të tij ishin të padiskutueshme, teksa në kohën kur Silvio Berluskoni ishte president i kuqezinjve, skuadra ishte në majën e Europës. Mirëpo, aktualisht Milani është një fotokopje e shëmtuar e atij të dikurshmit dhe situata duket e vështirë për t’u ndryshuar.

Tashmë, Berluskoni nuk është më në krye të klubit, ndërsa ka marrë nën drejtim Monzën, me të cilën kërkon të arrijë suksese duke e ngjitur në Serinë A. Për momentin klubi ndodhet në Serinë C, por me synimin për të shkuar lart. Së fundmi, skuadra po ecën mirë dhe ka marrë katër fitore radhazi dhe nëse fitojnë edhe një ndeshje do të ishte hera e parë për këtë klub të triumfonte pesë herë radhazi.

I shtyrë nga suksesi i skuadrës, Berluskoni në formë batute është shprehur se Monza e tij e mposht 3-0 skuadrën e Milanit aktual. “ Kam folur me presidentin aktual të Milanit dhe i thashë të organizojmë një miqësore. Do të fitojmë 3-0. Kush ka parë Monzën së fundmi është argëtuar. Dallohet efekti i skemave të studiuara nga unë, Broki dhe Galiani”, u shpreh Berluskoni.