Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

Bare: Kombëtarja do rikthehet në majë, asnjë të mos dyshoj te djemtë

Pas ndeshjes mesfushori i Kombëtares, Keidi Bare është shprehur se ekipi shumë shpejtë do kthehet në maja atje ku ka qenë më parë, ndërsa është shprehur se asnjë nuk duhet të dyshoj te djemtë.

Bëmë një lojë të mirë, gjithmonë e kemi folur në stërvitje se duhet të futemi në fushë pa frikë. Kjo Shqipëri do rikthehet ku ka qenë, në Europian apo edhe më lart. Për Francën e thamë, që ishte e vështirë, jam i kënaqur për rezultatin dhe shpresojmë të vazhdojmë. Memushajn kam folur dhe më ka ndihmuar në stërvitje dhe jashtë fushë, ndjehem mirë dhe është profesionist brenda dhe jashtë fushe.

Reagimi? Kombëtarja do rikthehet në maja atje ku e ka vendin dhe me ekipin që kemi do arrijmë lart. Shumë njerëz nuk besonin, por jemi 100% të bindur në vetvete dhe asnjë mos të dyshoj te dj