Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

VIDEO / Argëtim pas kualifikimit, kërcimi i futbollisteve të Vllaznisë bën xhiron e rrjetit

Lot gëzimi, emocione pa fund dhe thirrjet “Vllaznia-Vllaznia” të gjitha të bashkuara në fushë. Këto ishin pamjet e para të futbollisteve të Vllzanisë pas kualifikimit historik në mes 32 më të mirave në Europë.

Por pas emocioneve, ka filluar argëtimi dhe disa prej futbollisteve të klubit shkodran kanë festuar në mënyrën e tyre këtë kualifikim historik. Një video e regjistruar menjëherë pas kualifikimit në stadium po bën xhiron e rrjeteve sociale duke u shpërndarë me shpejtësi.

Aty janë pesë futbollistët Doçi, Gjergji, Lufo, Bajraktari dhe Maliqi të cilat po kërcejnë në mënyrën e tyre duke u argëtuar për këtë kualifikim që u shkroi emrin në historinë e futbollit shqiptar. Në kërcim argëtues i veçantë për ta kujtuar gjithmonë një ditë të veçantë…