Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

VIDEO/ Takohen në Sllovaki, ultrasit polak përleshën me ata bullgarë

Ditën e djeshme në Sllovaki ka ndodhur një incident mes ultrasve bullgarë të Levski Sofie dhe atyre polak të Krakovias. Të dy tifozeritë, kanë udhëtuar drejt Sllovakisë për të përkrahur skuadrat e tyre, të cilat në fakt nuk luajnë ndaj njëra-tjetrës.

Por, të dyja kanë përballë skuadra sllovake. Kështu, të dy grupet janë përballur në rrugët e qytetit sllovak, ndërsa kanë filluar përplasjet mes tyre. Nga videot e regjistruara duken të dyja palët teksa sulmojnë ndaj njëra-tjetrës me karrige dhe sende të tjera të forta.

Sipas, raportimeve në përleshje kanë marrë pjesë më shumë se 100 ultras, ndërsa 20 prej tyre janë arrestuar. Në këtë mënyrë, rrugët e Sllovakisë u shndërruan për disa momente në arenë përleshje, mes ultrasve të Levski Sofies dhe atyre polak të Krakovias.

/Egi Çabeli-VipSport.al/