Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

Muça: Një rezultat i pranueshëm, por është një 90-minutësh i gjatë për t’u kaluar

Pas ndeshjes mes Partizanit dhe Karabakut, të përfunduar me rezultatin 0-0, Shkëlqim muça mendon se të kuqtë morën një rezultat të pranueshëm, por rastet duheshin shfrytëzuar pasi në të tilla ndeshje 1 ose 2 raste krijohen. Ndërkohë, Muça shtoi se n90-minutëshi i kthimit do të jetë i gjatë.

“Rastet ishin të pakta për 90 minuta, por me skuadra të tilla 1 ose 2 raste të shfaqen dhe duhet të marrësh maksimumin. Por kjo është pak për të thënë që skuadra është mirë, një rezultat deri diku i pranueshëm.

Në qoftë se nuk pëson gol është mirë, edhe trajneri e njeh mirë kundërshtarin. Besoj se trajneri do të zgjedhë sërish të njëjtin sistem loje, është një 90 minutësh i gjatë për t’u kaluar në ndeshjen e ardhshme.  Por është një kundërshtar i fortë përballë. Dhe sulmuesit janë shumë të fortë, dhe janë të organizuar pasi kanë qenë rregullisht në Kupat e Europës”, tha Muça.