Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

Lushnja nis projektin e rikthimit në Superiore, jo vetëm Endri Magani pritet edhe Branica e Canka

Në Lushnujë kanë nisur që të mendojnë për Superioren. Trajneri Ilir Gjyla dhe drejtuesit e tjetër të klubit kanë menduar që të bëjnë ndryshme. E për këtë gjë e kanë nisur nga skuadra e vjetshme. Në Lushnjë ka nisur revolucioni me disa lojtarë që kanë qenë pjesë e rëndësishme e skuadrës edhe në Superiore.

Erjon Xhafa dhe Franci Bufasi nuk do të jenë më pjesë e Lushnjës në sezonin e ardhshëm. Merkato ka nisur me Endri Maganin që ka gjetur akordin dhe do të jetë pjesë e lagunarëve në sezonin e ardhshëm. Por jo vetëm ai, në Lushnjë duan edhe Branicën e Cankën për të “blinduar” vijën e parë.

Në tratativa janë edhe me disa futbollistë që kanë qenë pjesë e ekipeve të Superiores. Lëvizjet kanë nisur, ndërsa kjo verë pritet që të jetë e nxehtë për lagunarët!

E.S./Vipsport.al/