Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

Igli Tare nis rinovimet, kërkon takime edhe për të ditur dëshirat e futbollistëve

Igli Tare ka nisur nga puna për të forcuar skuadrën për sezonin e ardhshëm dhe për të mbajtur të paprekur boshtin që Lacio ka pasur në vitet e fundit. megjithëse në merkato po përmenden shumë emra, të cilët pritet që të largohen javët në vijim, Tare është i bindur se mund t’i mbajë në skuadër.

Një nga futbollistët që po lakohet në merkato, është edhe Luiz Alberto për të cilin, ka interesime nga kampionati spanjoll. Në sezonet e fundit, ish-futbollisti i Liverpulit ka qenë një nga më të dalluarit dhe dëshira e drejtuesve të Lacios, është që ta mbajnë në skuadër.

Sakaq, Tare ka qenë ai që ka kërkuar një takim me futbollistin duke dashur të dijë dëshirën që vetë Alberto ka. Nëse ky i fundit i jep garanci se nuk do të largohet, atëherë Tare do të nisë nga puna për afrime të tjera ndërkohë që nëse Alberto vendos të largohet, Tare mund të kërkojë pasuesin e tij. /Erjon Allaraj-VipSport.al/