Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

FOTO/ Programi më i përdorur i momentit prek edhe futbollin, ja si do duken futbollistët në pleqëri

Ende pa u mbyllur mirë sfidat me “Bottle Challenge”, tashmë futbollistët kanë edhe një “angazhim” tjetër. ‘Face App’ është për momentin një nga programet më të përdorura në rrjet dhe të shumtë janë ata të cilët me një foto të tyren mund të parashikojnë se si do të duket në pleqëri.

Natyrisht, diçka e tillë nuk mund të qëndronte edhe larg futbollit dhe futbollistëve më me emër. Ronaldo, Mesi, Grizman, Kutinjo, Nejmar apo edhe të tjerë lojtarë të këtij kalibri, kanë rënë pre e “talljeve” online duke iu zbuluar fytyrën e tyre në pleqëri.

Shumë prej tyre, nuk ndryshojnë shumë në realitet, por ka edhe prej atyre të cilët në fakt, nuk janë edhe aq simpatikë si pleq, për të mos thënë aspak simpatikë. /VipSport.al/