Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

Zbulohet destinacioni, ja miqësorja e parë e Partizanit

Ndërkohë që në klubin e kuq tashmë janë kthyer në një “kantier” me lëvizje që nga stafi apo dhe skuadra, me afrime e largime lojtarësh, duket e drejtuesit kanë punuare dhe për fazën përgatitore, e madje edhe duke e caktuar se ku do ta zhvillojnë atë.

Kështu, nga sa bëhet e ditur, sipas mediave boshnjake dhe konkretisht “sportsport.ba”, të kuqtë do të stërviten në Slloveni, aty ku edhe do të luajnë ndeshje miqësore. Madje, një prej tyre e kanë me skuadrën e Sarajevës që drejtohet nga trajneri Husref Musemiç dhe pikërisht trajneri 57-vjeçar, testin e parë e ka menduar që ta zhvillojë ndaj Partizanit të Tiranës.

Të kuqtë dhe ekipi nga Sarajeva do të ndeshen së bashku në datën 23 qershor, pikërisht në Slloveni. Ekipi i Sarajevës zuri vendin e parë në kampionatin e vete në sezonin e shkuar ashtu si dhe të kuqtë në Shqipëri.

E.Saliu/Vipsport.al/