Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

Zbardhet plani, 6 afrime të reja dhe fazë në tre qytete për Tërbunin e së Parës

Tërbuni pritet që të jetë një skuadër solide në sezonin e ardhshëm në Kategorinë e Parë. Skuadra pukjane pritet që ta nisë ndryshe. Financat janë të garantuara, ndërsa faza përgatitore është e ndarë dhe do të zhvillohet në tre qytete.

Siç lajmërojnë pukjanët kanë gati 6 afrime shumë cilësore duke ruajtur 70-80% të grupit që fitoi titullin në Kategorinë e Dytë në sezonin e shkuar. Më pas ekipi do të zbresë në fushë në kryeqytet. Më pas një fazë 10 ditore në Pogradec, ndërsa kthimi në qytetin e Pukës.

Pukjanët do të çelin stërvitjet në 15 korrik në kryeqytet, për t’u zhvendosur më pas në Pogradec e Pukë. Organizimi te pukjanët është ndryshe dhe synimi i tyre është për një ekip me ambicie dhe jo thjesht për mbijetesë në të Parën.

E.S./Vipsport.al/