Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

Zbardhet deklarata e Nejmarit në polici, mohon akuzat dhe zbulon të vërtetën

Nejmar po përballet me një situatë të vështirë duke qenë se përveç dëmtimit që e la jashtë Kupës së Amerikës, tashmë po përballet edhe me akuzat e një modeleje braziliane për përdhunim. Najila Trindade ka akuzuar pak ditë më parë Nejmarin se e ka përdhunuar në një hotel në Paris, mbrëmjen e 15 majit.

Vetë Nejmar ka përfunduar në polici aty ku ka dhënë deklaratat në lidhje me të vërtetën e ngjarjes dhe ka mohuar çdo akuzë të ngritur karshi tij. Nejmar shprehet se në hotel ka shkuar me dëshirën e modeles dhe se ka përdorur edhe masa mbrojtëse duke mos e pasur për asnjë moment kundër modelen.

Sa i përket shenjave në trupin e modeles, Nejmar shprehet se ajo ishte dëshira e vetë Najilas dhe duket se ka pranuar që të ketë shenja për ta bërë më të besueshëm denoncimin në polici. Sakaq, Najila shprehej pak kohë më parë se kishte dëshirë të shkonte me Nejmarin por meqenëse ky i fundit nuk kishte masa mbrojtëse, ajo kishte refuzuar dhe ishte përdhunuar, akuzë kjo e hedhur poshtë. /Erjon Allaraj-VipSport.al/