Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

VIDEO/ Në Shkodër e bëjnë zakon: Vllaznia duhet të shkojë ku ka vendin, e çojmë në Kategorinë e Parë

Vllaznia nuk po kalon një moment të mirë dhe për më tepër, në 100-vjetorin e themelimit ishte e detyruar të luante në Kategorinë e Parë. Në fakt, pjesëmarrjen në këtë ligë u duk sikur e kishte paralajmëruar administratorja Voltana Ademi e cila pak kohë më parë premtonte se Vllazninë do ta ngrejë në nivelet më të larta dhe do ta çojë në Kategorinë e Parë, duke mos pasur ide se çfarë është realisht Kategoria e Parë.

Sakaq, Valdrin Pjetri synon që të bëhet kryetar i Bashkisë Shkodër ën zgjedhjet e ardhshme dhe menjëherë, klubi i Vllaznisë i kalon atij. Në një mbledhje të mbajtur ditën e sotme, Pjetri u shpreh se qëllim ka vetëm privatizimin e Vllaznisë dhe ta çojë atë në Kategorinë e Parë, aty ku sipas Pjetrit ka edhe vendin.

“Duhet të nisim edhe procedurat për privatizimin e Vllaznisë sepse vetëm atëherë ne mund të çojmë Vllazninë në Kategorinë e Parë dhe t’i japim as më shumë e as më pak, por atë që meriton. Ja kemi borxh dhe borxhet duhen larë”, tha mes të tjerash Pjetri. /Erjon Allaraj-VipSport.al/