Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

Teuta rikthen dy “ish”, programon 4 miqësore dhe një sulmues boshnjak!

Gjatë kësaj periudhe bregdetarët kanë qenë një ndër ekipet më aktive në merkato, duke nënshkruar me disa lojtarë dhe kjo mini-fazë është efikase për futbollistët e rinj për t’u përshtatur me grupin, por edhe për grupin aktual për të rigjetur formën. Rustem Hoxha, Arlind Kalaja, Albano Aleksi, Blagoja Todorovski, Aleksandër Kuro.

Ndërkohë edhe Orjan Xhemalaj, ka nënshkruar me Teutën, ndërsa Xhonatan Lajthia është kthyer nga huazimi te Erzeni i Shijakut, pasi shihet si një elementë me perspektivë në Durrës.

Atmosfera

Ndërkohë, faza përgatitore ka pasur edhe moment festive, pas ii riu Ledjo Beqja ka mbushur 18-vjeç dhe ka marrë përgëzime nga stafi shokët e skuadrës por edhe klubi duke e uruar në faqen zyrtare një prej lojtarëve me të ardhme në radhët e skuadrës së Teutës.

Miqësoret

Teuta ka planifikuar që gjatë periudhës 10-ditore në Bullgari të luajë edhe 4 ndeshje miqësore. Me ekipet bullgare, por edhe me skuadra të tjera europiane që kryejnë fazën përgatitore në të njëjtën periudhë me durrsakët në kompleksin e Banskos.

Merkato