Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

Sarri: Juventusi është klubi më i rëndësishëm në Itali, objektiv Champions-i

Ditën e sotme ishte prezantimi zyrtar i Mauricio Sarrit si trajner i Juventusit. Në konferencën për shtyp, tekniku u shpreh se të jesh pjesë e bardhezinjve është një sensacion i fortë, pasi Juventusi është klubi më i rëndësishëm në Itali, ndërsa shtoi se Champions-i mbetet objektiv.

“ Në Premier League, te Çelsi, ishte shumë mirë, por më pas ndjeva dëshirën për t’u rikthyer në Itali. Dhe Juventusi, klubi më i rëndësishëm në Itali, më dha këtë mundësi. Ishte një ndjesi e fortë kur më kontaktoi Juventusi, nuk kam parë asnjëherë një shoqëri të jetë kaq e determinuar për të marrë një trajner.

Duhet të fillojmë të mendojmë për Champions League, por duhet të dimë se ka një koeficient të lartë vështirësie dhe rezultati mund të jetë edhe ndryshe. Duhet të kemi objektivin për të fituar por edhe duhet të dimë se janë gjithashtu se janë edhe 8 apo 9 skuadra të tjera me të njëjtin qëllim si ne”, tha Sarri.