Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

Raiola luan shah me portierët, Donaruma përfundon te PSG-ja

Mino Raiola po shfrytëzon kohën që i ka mbetur në dispozicion derisa të hyjë në fuqi vendimi ndërkombëtar i FIFA-s për pezullimin e tij që të mbyllë sa më shpejt çdo lloj marrëveshje të mundshme që ka “gatuar” në këto kohë,

Një prej tyre, sipas “Sky Sport” në Itali, është shkëmbimi që po planifikon mes Milanit dhe PSG-së. Menaxheri ka nisur bisedimet mes të dy palëve të interesuara për të bërë një “rokadë” në portë. Menaxheri po bën ndërmjetësin për të dërguar Xhixho Donarumën te PSG dhe për të sjellë në Milano Alfons Areolën.

Një lëvizje që në një farë mënyre do të kënaqte të gjitha palët. Milani do të shpëtonte nga rroga dhe kërkesat gjithnjë në rritje për portierin italian që ka Raiola. Nga ana tjetër, do të merrte një portier cilësor si Areola i cili është në xhiron e përfaqësueses së Francës. PSG do të gjente një gardian të ri për shumë vite në vijim, një zgjidhje që ka kërkuar pa shumë sukses prej kohësh.

Problemi është te vlerësimi i të dyve dhe shifra që duhet të shpenzojë PSG për këtë marrëveshje, pasi Donaruma vlerësohet 50 milionë euro ndërsa Areola rreth 30 milionë euro. Negociatat vazhdojnë, por në Itali janë të bindur se “rokada” mes të dyve mund të kryhet shumë shpejt. /vipsport.al/