Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

Një ofertë që vështirë se mund ta refuzojë kush, “Faraoni” drejt Kinës

Ofertat nga Kina janë shumë të vështira të refuzohen dhe ajo që ka marrë “Faraoni” Stefan El Sharaui është një e tillë. Sipas mediave italiane, në adresë të sulmuesit të Romës ka mbërritur një ofertë e çmendur ekonomike, që do ta bënte atë padyshim një ndër më të paguarit në botë për tre vitet e ardhshme.

Shangai Shenhua i ka propozuar El Sharauit një kontratë trevjeçare me një rrogë prej thuajse 18 milionë eurosh në vit, një “paketë” me një total prej 40 milionë eurosh neto në tre vite, që padyshim do të ishte tunduese për çdo futbollist në botë.

Oferta ka mbërritur edhe te Roma, me vëllanë dhe njëkohësisht menaxherin e sulmuesit që po merret personalisht me këtë marrëveshje, duke llogaritur se lojtarit i përfundon kontrata me verdhekuqtë në sezonin e ardhshëm. Klubi kinez ka ofruar 12 milionë euro për italianët, por këta të fundit kërkojnë të paktën 20 milionë për futbollistin, edhe pse ai hyn në vitin e tij të fundit të kontratës dhe në qershorin e ardhshëm mund të largohet me parametër zero. Gjithsesi, te verdhekuqtë kanë gati edhe ofertën për rinovimin e lojtarit, i cili duket se bën pjesë në planet e trajnerit Fonseka. /vipsport.al/