Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

Një legjendë për të zëvendësuar një tjetër legjendë, Bufon drejt Portugalisë

Nuk ka kaluar ende një javë nga lamtumira e portierit Xhixhi Bufon nga PSG-ja dhe ofertat për të ardhmen nuk i kanë munguar. Portieri 41-vjeçar ka marrë disa propozime interesante, pasi përvoja e tij vlerësohet shumë dhe italiani dëshiron të luajë edhe një sezon në Champions.

Për këtë arsye, midis shumë ofertash, njëra prej tyre mund t’ia prishë mendjen. Bëhet fjalë për interesimin e Portos për veteranin italian. Bufon mund të zinte kështu vendin e një tjetër legjende, të Iker Kasilas, i cili ka pasur probleme me zemrën muajin e kaluar. Do të ishte një lëvizje emblematike e dy portierëve të mëdhenj, të cilët e kanë shfaqur gjithmonë hapur admirimin për njëri-tjetrin.

Porto synon të ketë një ecuri më të mirë në Champions. Sezonin e fundit eliminoi Romën, por u ndal nga Liverpuli. Bufon mund ta ndihmojë në këtë drejtim dhe ditët e ardhshme do të jenë vendimtare për një akord të mundshëm. / Vipsport.al