Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

Merkato “low cost”, Flamurtari i sezonit të ri e nis nga rikthimi i vlonjatëve, ja emrat!

Flamurtari këtë sezon ka përjetuar një krizë financiare dhe e gjitha kjo ka ardhur edhe si rrjedhojë e mosmarrëveshjeve burokratike mes administratorit dhe Bashkisë së Vlorës. Flamurtari rrezikon shumë nga borxhet pasi lojtarët i janë drejtuar me padi në FIFA!

E megjithatë, skuadra nuk rrezikon për sezonin e ardhshëm. Sapo të kalojën zgjedhjet skuadra do të organizohet. Një Flamurtar pretendente apo për mbijetesë?!Kjo mbetet për t’u parë, por një gjë është e sigurt. Organizimi do të nisë me rikthimin e vlonjateve. Që nga Ardit Hoxhaj, që me shumë gjasa në sezonin e ardhshëm do të jetë pjesë e Flamurtarit të Superiores,

Por, jo vetëm ai, pasi edhe Orjad Beqiri, apo dhe lojtarë vlonjatë që kanë qenë pjesë e Orikut, Apolonisë apo dhe në Superiore do të rikthehen në Vlorë!

E.S./Vipsport.al/