Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

Kushton shumë shtrenjtë, ish-skuadra heq dorë nga Mërgim Mavraj

E ardhmja e Mërgim Mavrajt mund të vazhdojë të mbetet në kategorinë e tretë gjermane, në radhët e Ingolshtad. Edhe pse kapiteni i përfaqësueses shqiptare do të dëshironte të ishte pjesë e një projekti më ambicioz dhe të kërkonte një skuadër më të fortë, me sa duket 33-vjeçari do të jetë i detyruar të respektojë marrveshjen që shkroi në janar.

Ajo nuk parashikon largimin në rast rënie nga kategoria dhe te Ingolshtad, i rënë nga Bundesliga 2, kanë vendosur të mbajnë Mavrajn edhe për sezonin tjetër. E vetmja mënyrë nëpërmjet të cilës ata do të lënë mbrojtësin të largohet, është nëse dikush paguan kartonin e tij. Bëhet fjalë për një shifër prej 350 mijë eurosh të cilën klubet e Bundesligës 2 nuk duan ta paguajnë për një futbollist 33-vjeçar, shumë të cilën klubi ia pagoi Aris në janar.

Kjo ka bërë që të tërhiqet Grojter Fyrth, pavarësisht dëshirës për të kthyer në ekip futbollistin që kishte luajtur atje 3 sezone. Mavrajt i është bërë e qartë që nuk do të paguhet kjo shifër e lartë. Ndaj mbrojtësi me sa duket në ditët e para të korrikut, do të jetë i detyruar të paraqitet në stërvitje me Ingolshtad, për të vazhduar karrierën e tij me këtë klub, për sa kohë që nuk ka alternativa të tjera. /vipsport.al/